Man måste ger mer för att förlora

Ja de här med fett kan man nog se på en sak, för att förlora de måste man göra av med mer än vad stoppar i sig.. Att hitta ett mellanting mellan att äta för lite och för mycket är nog en av dom svåraste sakerna.

Jag orkar inte med att väga och portionera maten inte heller tänka vad du får äta vad du inte får äta. Mitt råd är att mer köra nyttiga perioder, sätt upp ett mål håll de och träna stenhårt, ta en fri helg och kör på tills du nått ditt mål..

Jag har legat i en hel del på sista tiden och får många bra komplimanger om hur mer och mer tränad ut.. I love it..


Mina bästa träningsmotiverande är kärleksproblem, bra komplimanger och jävligt envis.. Allt tar nämligen tid..

Dagens lunch

Enkel rätt idag, blir grekisk biff i pitabröd med tzatziki...


100 gram nötfärs
1/4 gul lök
klyfta vitlök
2 msk finhackad persilja
1 ägg
1 tsk oregano
saft och fint rivet skal från 1/2 citron
0.75 tsk salt
peppar
1 msk olivolja
50 gram isbergssallad
tomat
röd lök
gurka
1.5 dl naturell yoghurt
40 gram fetaost fett 16 %
1 pitabröd


H&M 199;-



Lite tjockare än alla dom tröjor jag kikade på och har samma funktion som alla andra träningskläder, andas bra och har reflexer..
H&M är väl kanske inte dom bästa när de gäller träningskläder men faktiskt är denna tröja helt godkänd för vinterlöpning, och underställ under:)


Not sexy

Kanske de mest osexiga man kan ha på sig så är de ett underställ, men jävlar vad bra de är..

Även om jag inte håller på med löpning i samma kategori som förr så springer jag ändå även under vintertid.
Dels för att löpning är en väldigt bra motionsform, jag har en hund som behövs motioneras och man kommer ut.

Anledningen att jag inte bara springer inne på löpband är för att jag tycker inte de ger samma träning, förra året sprang jag enbart på löpbandet inne trodde jag hade sjukt bra kondis, men när väl våren kom och man skulle börja springa ute hade jag inget att ge överhuvudtaget.
I år tänker jag inte göra samma misstag, så jag har införskaffat mig ett underställ och en lite tjockare löpjacka (faktiskt från H&M för 199:-)

Förutom löpning, tränar jag mycket ben i gymmet för att bygga upp bra muskler, endast kroppsvikt och många gånger för att få kroppen uthållig med lätta muskler.. Jag vill ju inte bygga muskler även om jag vill ha muskler..

Låter konstigt men för att förenkla saken, ju mer muskler jag har desto tyngre blir jag och jobbigare att ta mig fram, fast med muskler så orkar jag mer och blir uthålligare, alltså vill jag bygga muskler som bygger upp kroppen.

Väldigt länge sen nu

Inte för att jag haft uppehåll från träningen men har nog glömt bort de här med bloggningen.. Men nu känner jag ett otroligt sug efter att börja skriva igen..

Mycket har hänt sen sist, jag har bytt träning även om jag fortfarande har kvar löpningen. Just nu tränar jag för att få en vältränad kropp och siktar in mig på rutmage innan nyår..

Jag hade en månad med enbart stenhård träning och nyttig mat, sen hade jag ett uppehåll över en helg och nu ska jag köra igång igen..

Nu mera ska jag försöka uppdatera varje dag, kommer visa bilder, ha dagens träning och dagens övning kommer att komma..

Hälsoblogg

RSS 2.0